Авангардни ножици за ретчење (нерѓосувачки челик) Vanguard M3 6.0″ KAYPRO

Цена: 8,600 ден

Најавете се за салонска цена

Ножици за ретчење, со 35 прецизни сечила за хоризонтално и вертикално шишање.

 

 

 

SKU: KPS011 Categories: , Tags: , ,

Ножици за ретчење, со 35 прецизни сечила за хоризонтално и вертикално шишање. Со прави рачки.

 

Модел: FORBICI-KPS-VANGUARD-M3

Произведени: во Италија.

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авангардни ножици за ретчење (нерѓосувачки челик) Vanguard M3 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авангардни ножици за ретчење (нерѓосувачки челик) Vanguard M3 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top