Авангардни ножици (нерѓосувачки челик) Vanguard M1 6.0″ KAYPRO

Цена: 7,950 ден

Најавете се за салонска цена

Универзални ножици, со заоблени сечила (за прецизно рамно шишање). Прави рачки.

 

 

Универзални ножици, со заоблени сечила (за прецизно рамно шишање). Со прави рачки.

 

Модел: FORBICI-KPS-VANGUARD-M1

Произведени: во Италија.

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авангардни ножици (нерѓосувачки челик) Vanguard M1 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авангардни ножици (нерѓосувачки челик) Vanguard M1 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top