Hitachi ножици за ретчење (висока класа нерѓосувачки челик) Т253 6.00″ KAYPRO

одлични за формирање на степен со вертикална структура

 

 

 

 

Сподели

Моќно сечило со 26 прецизни запци. Одлични за формирање на степен со вертикална структура.

 

Модел: FORBICI-KPS-T253″

Произведени: во Италија.

 

Hitachi ножици за ретчење (висока класа нерѓосувачки челик) Т253 6.00″ KAYPRO
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.