Кукасти ножици за ретчење (нерѓосувачки челик) Syncro 6.00″ KAYPRO

Цена: 9,300 ден

Најавете се за салонска цена

Специјално кукасто сечило, за прецизно обликување. Полу-ергономски рачки.

 

 

 

 

SKU: KPS017-1 Categories: , Tags: ,

Специјално кукасто сечило, за прецизно обликување. Полу-ергономски рачки.

 

Модел: FORBICI-KPS-SYNCRO-6.00″

Произведени: во Италија.

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кукасти ножици за ретчење (нерѓосувачки челик) Syncro 6.00″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кукасти ножици за ретчење (нерѓосувачки челик) Syncro 6.00″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top