Класични (традиционални) ножици Forbici Kps School 5.5″ KAYPRO

традиционални ножици за шишање

 

 

 

 

Сподели

Традиционални ножици за шишање.

 

Модел: FORBICI-KPS-SCHOOL-5.5″

Произведени: во Италија.

 

Класични (традиционални) ножици Forbici Kps School 5.5″ KAYPRO
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.