Ковани ножици (отпорни на кршење) Damascus 6.0″ KAYPRO

Цена: 30,750 ден

Најавете се за салонска цена

Високо-професионални ножици од кован челик (обложени со кобалт). Ергономски рачки и заоблено сечило (за право и овално шишање)

SKU: KPS026 Categories: , Tags: , ,

Ножици ковани во неколку слоеви на челик со различна густина (слој мек врз слој тврд челик). Оваа древна техника, го прави сечилото отпорно на оштетувања од удар и кршење. Заоблено сечило за полукружно и право шишање. Ергономски рачки.

 

Модел: FORBICI-KPS-DAMASCUS-STEEL-LAYERS 6.0

Произведени: во Италија.

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ковани ножици (отпорни на кршење) Damascus 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ковани ножици (отпорни на кршење) Damascus 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top