Закривени ножици (за заоблено шишање) Curve 6.0″ KAYPRO

Цена: 9,300 ден

Најавете се за салонска цена

високо-професионални ножици за заоблено шишање (со црн циркон)

SKU: KPS019-2 Categories: , Tags: , ,

Ножици за заоблено шишање:

  • Преден степен
  • Кратка коса
  • Шишки на страна

со прави рачки.

Модел: FORBICI-KPS-CURVE 6.0

Произведени: во Италија.

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Закривени ножици (за заоблено шишање) Curve 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Закривени ножици (за заоблено шишање) Curve 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top