Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Водоотпорна трака за околу врат (100 парчиња) HALSKRAUSE

Цена: 60 ден

Најавете се за салонска цена

хигиенски ленти за заштита од вода и средства за стилизирање, ситна коса при шишање и боја за време на фарбање

Упатство за употреба: Нежно одвојте парче од траката.
Двата краеви на лентата внимателно спојте ги позади вратот, без премногу да ја тегнете лентата
(за да не се разлабави и да заштити од вода, боја, коса во вратот на клиентот).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Водоотпорна трака за околу врат (100 парчиња) HALSKRAUSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Водоотпорна трака за околу врат (100 парчиња) HALSKRAUSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top