Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Изложбена стаклена рака (за нокти и прстени)

Цена: 490 ден

Најавете се за салонска цена

елегантна стаклена рака, за изложување на нокти, прстени и луксузни предмети

Елегантна стаклена рака, за изложување на нокти, прстени и луксузни предмети.

Scroll to top