Комбиниран чешел (3 во 1) CELCON

отпорен на свиткување, хемикалии и топлина (за расчешлување, извлекување прамени и формирање патец)

Сподели

Од CELCON® материјал, отпорен на свиткување, хемикалии и топлина.

Идеален при фенирање.

 

Специјална комбинација на запци за:

  • Формирање патец
  • Извлекување прамени
  • Расчешлување

 

Се во 1 чешел!

 

Комбиниран чешел (3 во 1) CELCON
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.