Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Folliculitis, враснати влакна, поткожни влакна… наречете ги како сакате.

Сакаме да ви се придружиме на Вашиот одмор и да продолжиме да се грижиме за Вашата кожа… ќе не поведете ли со …

СТАР ЕГИПЕТ Уште старите египќани, ги ваделе сите влакна од целото тело, дури и тие на главата (со чупалки направени од морски …

Помеѓу многуте останати природни состојки кои ги користиме во нашите формули, има и такви кои ќе ве изненедат со својата софистицираност. Тоа …

Тутунот е штетен за нашето тело и здравје, без оглед како гледате на тоа.

Нашите веѓи даваат печат на нашиот поглед и структурата на лицето. Нивниот облик може да го промени нашиот израз, да не подмлади …

Креми, бричење, машини, ласер, восок за депилација… Постојат неколку методи за отстранување на влакна

Мартини, панк, дијамант .. Нови форми на интимна депилација …

Сега откако научивте како да правилно да нанесувате третмани за лице, време е да научите како на најдобар начин да аплицирате креми …

Дали да се бричам помеѓу депилациите?

Серум, тоник, пилинг, крем, заштита од сонце, крем за околу очи, чистач… колку производи за нега на кожа имате во вашето шкафче? …

Со еден третман, сувите раце и стапала, ќе ви станат свилени … Од Depilève Некогаш стравот од непознатото, прави два пати да …

Scroll to top