тартуф

Црн Тартуф: природен ботокс за Вашата кожа

Помеѓу многуте останати природни состојки кои ги користиме во нашите формули, има и такви кои ќе ве изненедат со својата софистицираност. Тоа е слуќајот и со нашата состојка на месецот: Црниот Тартуф.

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.