Сапун лилјан и нарцис NESTI DANTE 250гр

100% природен сапун за кожа со намален имунитет (успешно се бори со кожните болести)

SKU: NDR - 6 Categories: , Tags: , , ,
Сподели

Комбинацијата на кралски лилјан и нарцис буди чувство на раскош и задоволство.
Нарцисот е ефективен во борбата против кожните болести. Ги смирува воспаленијата на кожа со намален имунитет.

Сапун лилјан и нарцис NESTI DANTE 250гр
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.