Сапун лилјански шарм NESTI DANTE 150гр

Цена: 150 ден

Најавете се за салонска цена

100% природен сапун од бел цвет на лилјан, што кожата ја претвора во кожа на ангелче

SKU: NDA-2 Categories: , Tags: , , ,

Нуди нови сензуални искуства, ја разубавува кожата и го релаксира умот.
Направен од бел цвет на лилјан, што кожата ја претвора во кожа на ангелче.

Product Cat

Brand

NestiDante

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун лилјански шарм NESTI DANTE 150гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сапун лилјански шарм NESTI DANTE 150гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top