Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Кеси за парафински третман (за една употреба) DEPILEVE 100 парчиња

Цена: 490 ден

Најавете се за салонска цена

за заштита на мебелот и одржување на хигиената по парафински третман

SKU: 6217 Categories: , Tags: , ,

Кеси за парафински третман, идеални за да избегнете контакт на парафинот со мебелот во салонот
и хигиенски да го исчистите отпадот по парафинскиот третман.

Product Cat

,

Brand

Depileve

Scroll to top