Зацврснувач за нокти (со UV филтер) CRISNAIL 14мл

Цена: 170 ден

Најавете се за салонска цена

зацврстувач за нокти со дијамантска пудра и UV филтри

Diamond Base Coat– Зацврстувач за нокти со дијамантска пудра и UV филтри.

Product Cat

Brand

Crisnail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зацврснувач за нокти (со UV филтер) CRISNAIL 14мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Зацврснувач за нокти (со UV филтер) CRISNAIL 14мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top