Лак за коса Crunchy (силен и флексибилен) LAKME 300мл

Цена: 360 ден

Најавете се за салонска цена

цврсто обликување, а косата повторно изгледа лелеаво и природно (за коса што тешко се обликува)

SKU: LS011 Category: Tags: , ,

Замислете! Цврсто обликување, а косата повторно изгледа лелеаво и природно.

Предности: Ниско ниво на Испарливи органски соединенија.
Моментално зацврстување и долготрајна контрола на обликот:
стилот и движењето на косата.

Цврстина: 3
Тип на коса: За сите типови коса.
Мирис на зелена шума. Мммм…

СОВЕТ ЗА СТАЈЛИНГ: За подобра контрола на коса што тешко се обликува,
нанесете од препаратот на широка четка и нежно исчеткајте на сува коса.
Ова и дава на вашата коса цврстина и не се разлетува.

АПЛИКАЦИЈА: Нанесете на сува коса.
Прскајте на далечина од 30 цм.

 

Product Cat

Scroll to top