Спреј за оштетена коса (не се плакне) Sublime 200мл

Цена: 350 ден

Најавете се за салонска цена

Концентрирана без-масна формула за интензивна нега на ослабната коса, без тело.

Спреј за многу оштетена коса. Идеален за обновување на бланширана и боена коса, што го изгубила сјајот и цврстината. Концентрирана без-масна формула за интензивна нега на ослабната коса, без тело.

Употреба: Нанесете на влажна коса, расчешлајте и исушете. Не се плакне! 

Product Cat

Scroll to top