Спреј за порозна коса 100мл

серум за пополнување на порозната структура на косата (од хемиски третмани и боење), не се плакне

Сподели

Ги штити најоштетените области и ја пополнува порозната структура на косата,
како резултат од хемиски процеси и боење на влакното.
Хидрира. Не се плакне.

Спреј за порозна коса 100мл
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.