Фолии за бланширање (за повторна употреба) Keypro

Цена: 1,900 ден

Најавете се за салонска цена

Безбојни, сребрени и меки фолии за шатирање. Повторно употребливи (се мијат)!

SKU: KP109 Category: Tags: , ,

Комплет од фолии за шатирање (3 типа):

  1. Безбојни x 200
  2. Сребрени x 100
  3. Меки x 200

Повторно употребливи (се мијат)!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фолии за бланширање (за повторна употреба) Keypro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фолии за бланширање (за повторна употреба) Keypro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top