Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Био Спет 10л. – препарат за дезинфекција

Цена: 1,400 ден

Најавете се за салонска цена

Дезинфекција со АКТИВЕН КИСЛОРОД

SKU: BF01-1 Категорија Ознаки: , , ,

Начин на употреба:
Производот Био Септ се нанесува со распрскување или пребришување на површина која треба да се дезинфицира и се остава да делува. Потребно време за дезинфекција е минимум 5 минути.
Поситниот инвентар може да се потопи целосно. После употреба производот не треба да се измива бидејќи истиот со тек на време се разлага на потполно нетоксични и безопасни компоненти. Делува на широк спектар на микроорганизми (бектерии, вируси, мувли и габи). Не треба да се носи никаква заптитна опрема при ракување. 100% биоразградлив и еколошки препарат. Нема опасност од алергиски реакции, како ни оштетувања на кожа, слузокожа, очи и отворени рани.

Несакани дејства: Нема

Начин на чување:
Производот да се чува на темно, суво и ладно место (да не се изложува на сончева светлина). Да се чува во оригинално пакување.

Scroll to top