Антисептик Дермо спреј Depileve 220мл.

Цена: 220 ден

Најавете се за салонска цена

Антисептичен лосион формулиран за чистење на кожата и отстранување на нечистотиите. Ја респектира природната рН вредност на кожата и идеално ја подготвува за нередните третмани како парафин или депилација.

Brand

Depileve

Scroll to top