2 x насочувачи на воздух (за фен) TERMIX®

Цена: 350 ден

Најавете се за салонска цена

Додатоци за фен (за исправување на коса) во 2 различни димензии

Category: Tags: , ,

2 различни големини на ротирачки Насочувачи на воздух (за фен).

Напомена: Овој додаток не е достапен за индивидуална продажба. Влегува во TERMIX® сетот со Тексас торба.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2 x насочувачи на воздух (за фен) TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2 x насочувачи на воздух (за фен) TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top