Анализатор на кожа ANESI

Прецизно мерење на: хидратација, еластичност, пигментација, чувствителност, маснотија, длабочина на брчки

Категории: Tags: , ,
Сподели

Камера за анализа на кожата! 

Правите ли длабинска анализа пред третманите за лице?

#SkinView е професионален микроскоп за дијагностика, развиен од #ANESI во соработка со напредна SONY технологија за анализа на слики. Апаратот ја зголемува сликата во висока резолуција x 30 пати. Ќе видите многу важни детали, што голо око не може да ги детектира. За 10-тина минути ќе направите детален длабински скрининг, пресуден за правилен избор на третман за лице: хидратација, еластичност, пигментација, чувствителност, маснотија, длабочина на брчки.

Апаратот дијагностицира: 

  • Текстура на кожа
  • Ниво на Хидратација
  • Акни и Себум
  • Липиди и Меланин
  • Длабочина на брчки
  • Густина на влакна
  • Еластичност

И го одредува квалитетот на кожата, според возраста!

Снимената документација:

  1. Зачувајте ја во Е-досие на клиентот (за да му ја следите состојбата). За секој клиент отворете посебен фолдер и складирајте.
  2. На клиентот пратете e-mail со  пред/потоа фотографии, за да се увери во делотворноста на третманот.
  3. Апаратот можете да го поврзете со голем екран (лаптоп, компјутер или ТВ екран).

 

Ќе ги унапредите резултатите од вашата работа, а клиентите ќе бидат воодушевени.

Анализатор на кожа ANESI
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.