Оранизатор за ножици (безбоен) Kaypro

Практична полица за чување на ножици. Обезбедува прегледно складирање.

Сподели

Практична полица за чување на ножици. Обезбедува прегледно складирање на вашиот основен алат за работа. Се на едно место!

Дизајн: Италијански (закосена ергономска форма).

Боја: Безбоен.

 

Оранизатор за ножици (безбоен) Kaypro
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.