Ножици ретчење, за лева рака (нерѓосувачки челик) Sx-Left-S 6.00″ KAYPRO

Универзални ножици за ретчење, со рамно лево сечило (со циркон). Одлични за фризери што работат со лева рака.

 

 

Сподели

Универзални ножици за ретчење, со рамно лево сечило. Одлични за фризери што работат со лева рака.

 

Модел: FORBICI-KPS-SX-LEFT-C

Произведени: во Италија.

 

Ножици ретчење, за лева рака (нерѓосувачки челик) Sx-Left-S 6.00″ KAYPRO
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.