Закривени ножици (за заоблено шишање) Curve 6.0″ KAYPRO

Цена: 9,300 ден

Најавете се за салонска цена

високо-професионални ножици за овално шишање (со црн циркон)

SKU: KPS023 Categories: , Tags: , ,

Ножици за прецизно заоблено шишање:

  • преден степен
  • постигнување волумен
  • шишки на страна

со права рачка.

Модел: FORBICI-KPS-CURVE

Произведени: во Италија.

 

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Закривени ножици (за заоблено шишање) Curve 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Закривени ножици (за заоблено шишање) Curve 6.0″ KAYPRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top