СЕТ четки за фенирање 5 различни димензии (17, 23, 28, 32 И 43 MM Ø) TERMIX

Цена: 540 ден

Најавете се за салонска цена

го намалуваат времето на фенирање за -50%

намалено време на фенирање за -50%

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ четки за фенирање 5 различни димензии (17, 23, 28, 32 И 43 MM Ø) TERMIX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ четки за фенирање 5 различни димензии (17, 23, 28, 32 И 43 MM Ø) TERMIX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top