целулит

Совети како да нанесувате анти-целулитни креми

Сега откако научивте како да правилно да нанесувате третмани за лице, време е да научите како на најдобар начин да аплицирате креми за тело т.е. анти-целулитни третмани. Како што знаете, добрата техника на апликација е во корелација со правилни движења кои ја подобруваат абсорпцијата на активните состојки од кремата и го зголемуваат нивното делување.

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.