Крем против болки во нозете BELFEET 100 мл

Цена: 250 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 6424/1 Category: Tags: , ,

Крема направена од билката Ѓаволски канџи (растение од семејтвото на сусамите, по потекло од Јужна Африка) која идеално делува против болки во мускулите, артритис и шилци.

Scroll to top