Кавијар крем KAYPRO 200мл

Цена: 440 ден

Најавете се за салонска цена

Крем за зачувување на бојата на косата со кавијар за боени и третирани коси.

Крем за зачувување на бојата на косата со кавијар за боени и третирани коси.

Ја финализира бојата и е идеален за нанесување веднаш по боењето, запечатувајќи ги микропигментите на бојата во влакното. Го продолжува траењето на бојата, интензитетот и сјајот.

За одржување користете еднаш неделно по миењето со шампон.

Product Cat

Brand

Kay Pro

Scroll to top