Anti-Yellow шампон за неутрализација на жолти тонови (за бебешко руса коса) KAY PRO 1000мл

За седа, осветлена коса- шатирана, бланширана коса

Сподели

Сакаш да бидеш BabyBlond?

KAY PRO Anti-Yellow, шампон што го редуцира жолтиот пигмент  (за седа, осветлена коса- шатирана, бланширана).  Со инјектиран екстракт од винова лоза и протеини од свила.

Неутрализирачкиот виолетов пигмент го потиснува несаканото жолтило кај плавите коси.

Anti-Yellow шампон за неутрализација на жолти тонови (за бебешко руса коса) KAY PRO 1000мл
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.