Екстензии со двоен механизам KAYPRO (должина по избор: 36cm или 55cm)

Цена: 1,200 ден

Најавете се за салонска цена

Изберете од 4 бои: руса, шатирана, бакарна и темно чоколадо.

SKU: clip Categories: , Tags: , ,

Долга коса, секогаш кога ќе посакате!

Овие сензуални екстензии, ја истакнуваат женственоста и ќе направат да се чувствувате посебно.
Ќе заборавите дека ја носите, на допир ја чувствувате исто како вашата природна коса.

Изберете од 4 бои: руса, шатирана, бакарна и темно чоколадо.
 
Со двоен механизам: перниче со шноли за зацврстување (со додаток штипка за коса).
Состав: Синтетичко влакно (современа имитација на човечко влакно).
Должина: 36cm или 55cm.

Побарајте видео каталог на: 076-344-426

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Екстензии со двоен механизам KAYPRO (должина по избор: 36cm или 55cm)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Екстензии со двоен механизам KAYPRO (должина по избор: 36cm или 55cm)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top