Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Органска боја за коса INSIGHT INCOLOR 100мл.

Цена: 200 ден

Најавете се за салонска цена
 • Низок процент на амониjак
 • Третманска база со кондиционирачка моќ, благодарејќи на активните природни состојки
 • Мириси без алергени
 • 50 нијанси
 • 100% покривност на седи влакна
 • Доготрајност на бојата
 • Интензитет и длабоки нијанси
 • Мека, потхранета и реставрирана коса

Фитопротеична боја за коса со низок процент на амониjак која ќе ви обезбеди сјајна коса со интензивна боја, притоа водејќи сметка за влакното и штитејќи го од можни оштетувања. Благодарејќи на ФИТОКЕРАТИНОТ, АРГАНОВОТО МАСЛО и МАСЛОТО ОД СЕМКИ ОД ГРОЗЈЕ има реструктурирачко и кондиционирачко дејство.

 

Карактеристики:

 • Низок процент на амониjак
 • Третманска база со кондиционирачка моќ, благодарејќи на активните природни состојки
 • Мириси без алергени
 • 50 нијанси

Резултати:

 • 100% покривност на седи влакна
 • Доготрајност на бојата
 • Интензитет и длабоки нијанси
 • Мека, потхранета и реставрирана коса

Пакување: 60мл.

Апликација: 1+1,5

Екстракти:

 • Фитокератин: Зајакнување, волумен
 • Органско арганово масло: Антиоксидант, богато со витамин Е и масни киселини
 • Масло од семки од грозје: Реструктурирање, заштита, регенерација
Product Cat

INSIGHT нијанси:

1.0, 11.10, 11.21, 2.0, 2.1, 3.0, 3.05, 3.07, 4.0, 4.05, 4.07, 4.5, 4.77, 5.0, 5.05, 5.07, 5.3, 5.4, 5.5, 5.66, 5.77, 6.0, 6.05, 6.07, 6.1, 6.3, 6.31, 6.34, 6.4, 6.5, 6.66, 6.77, 7.0, 7.1, 7.3, 7.31, 7.34, 7.44, 7.66, 8.0, 8.1, 8.3, 8.31, 8.34, 8.44, 9.0, 9.1, 9.3, 90.0, 91.2

Scroll to top