Растворувач на стари лакови CRISNAIL 30мл

старите и згуснати лакови, ги прави течни и повторно употребливи

Сподели

Имате богатство засушени или згуснати стари лакови?
Овој корисен растворувач, повторно ќе ги направи течни и употребливи.
Исто како на денот кога прв пат ги отворивте.

#crisnail 💅

Растворувач на стари лакови CRISNAIL 30мл
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.