Силиконски капки за облик и сјај LAKME 50мл

Цена: 460 ден

Најавете се за салонска цена

хранлив серум за обликување на фризурата (го прави влакното сјајно и свилено)

SKU: LS021 Category: Tags: , ,

Хранлив серум за обликување на фризурата.
Влакното добива здрав сјај и станува свилено.

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Силиконски капки за облик и сјај LAKME 50мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Силиконски капки за облик и сјај LAKME 50мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top