Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

За Нас

Најголемата Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници. На ваша идеја, отворивме можност за електронско нарачување, со што имате подобар преглед на вашиот избор и заштедувате драгоцено време, што може да го посветите на вашите клиенти. Сега, можете да нарачате во било кое време, брзо и лесно.

Тука ќе најдете најширок избор на производи од докажани меѓународни брендови, по најекономична цена. Соработуваме со модерни лаборатории, што ќе ви понудат ефикасни, најнови формули на производи за коса, кожа и нокти. Обуките за употребата на производите, ги вршиме во тренинг центарот во Скопје или индивидуално.

Регистрацијата на страната е бесплатна и можете да се пријавите за тековни Промоции, Специјални Попусти и Подароци, што ги испраќаме само на е-мејл (еднаш во месецот). Најчесто количините на акциите се ограничени, но секогаш имаме Акциски пакети, со кои можете да заштедите и да добиете повеќе. За да дознаете повеќе за нас и што работиме, погледнете видео.

 
0

години со вас

0

палета на производи

0

задоволни салони

0

обучени професионалци

Scroll to top