Aktivni oglasi za vrabotuvanje

[vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Комерцијалист ” tab_id=”1485766079551-e9862669-a217″][vc_column_text]Сакате работа со луѓе, комуникацијата ви е силна страна и уживате во презентации и аналитика?

Имате искуство со продажба, а модната индустрија ви е страст? Одлично ќе се пронајдете на работната позиција: Комерцијалист.

Опсег на работа:

 • Пласман на материјали за работа во фризерската и козметичката индустрија.
 • Градење на трајни врски со постојните и нови клиенти.
 • Следење на реализацијата на договорените проекти и координација со секторот за Продажба.
 • Анализа на пазар и изработка на парцијални планови за продажба во координација со Менаџментот за Продажба.
 • Имплементација на корпоративниот план за продажба и предлози за унапредување на работењето.

Аплицирајте на е-мејл: info@depileve.com.mk со назнака за позицијата за која аплицирате (Subject: Комерцијалист).[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Менаџер за Продажба” tab_id=”1485766078633-b70b83e6-867d”][vc_column_text]Имате силно чувство за координација, прецизни сте и уживате во креативни проекти? Сте работеле во продажба и знаете дека остварувањето е најинтензивно достигнување?

Одлично ќе се пронајдете на работната позиција: Менаџер за продажба.

Опсег на работа:

 • Стратешки планови и извршување на продажната програма.
 • Проширување на базата со нови клиенти.
 • Градење трајни партнерски врски со постојните клиенти.
 • Следење на индивидуалната работа на секторот за продажба и мини-обуки за дневно унапредување на работењето.
 • Зголемување на ефикасноста на Дистрибутивниот центар.
 • Антиципирање на новите потреби на клиентите и внесување на новитети во работењето.
 • Иницирање на професионални настани од козметичката индустрија.
 • Регрутирање на продажен кадар и распределба на работата.
 • Работа со големи клиенти и препораки до менаџментот.
 • Унапредување на конкурентноста на бизнисот.

Аплицирајте на е-мејл: info@depileve.com.mk со назнака за позицијата за која аплицирате (Subject: Менаџер за Продажба).[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Партнер ” tab_id=”1485766063382-5a694853-ceaf”][vc_column_text]Комуникативни сте и имате изразени способности за убедување? Ви треба флексибилна работа и работно време што сами ќе го одберете?

Одлично ќе се пронајдете на работната позиција: Партнер.

Опсег на работа: 

 • Отворање на нови пазари и креативен пристап за почнување на соработка со нови клиенти.
 • Пласман на материјали за работа во фризерската и козметичката индустрија.
 • Опционо: одржување обуки за производите на мали групи.
 • Следење на реализацијата на договорените проекти и координација со интерен секторот за Продажба.
 • Консултации со менаџментот за тенденциите на пазарот (моментални и потенцијални).
 • Имплементација на корпоративниот план за продажба и предлози за унапредување на работењето.

Аплицирајте на е-мејл: info@depileve.com.mk со назнака за позицијата за која аплицирате (Subject: Партнер).[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]

Scroll to top