Трајно исправување на коса (со кератин)

Не ја оштетува косата (100% без формалдехид и амонијак), трајност 8-10 недели

Китот содржи:

1 x (Чекор 1) Шампон 20мл
1 x (Чекор 2) Крема 100мл
1 x (Чекор 3) Маска 20мл
1 x Шампон за одржување 20мл
1 x Четка за нанесување
1 x Заштитни ракавици
1 x Прирачник за Употреба

Начин на користење:

  1. Измијте ја косата со шампонот за пред-припрема, за да ги отстраните силиконот и нечистотиите. По потреба, повторете ја постапката. Со крпа впијте ја водата од косата до 80%.
  2. Нозете заштитни ракавици и почнете да ја делите косата на прамени од по 2cm.
  3. Со четка, нанесете од кремот за исправување во должина од коренот кон врвовите. По нанесувањето, почекајте 20 мин. Не ја плакнете косата!
  4. Секој прамен, поединечно исправувајте го со пегла до 7 пати на температура од 220 °C
  5. Оставете да се излади неколку минути. Не користете шампон.
  6. Избришете ја косата со крпа и нанесете од киселинската маска. Оставете 5 минути и исплакнете.
  7. Исушете со четка или испеглајте ја косата
  8. На следното миење, се употребува шампонот за одржување.

Трајност: 8-10 недели

 

Купи Онлајн

Трајно исправување на коса (со кератин)
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.