Попуст!

СЕТ: 12 x D’Eyeko TRENDY (двојни) 2002

Цена: 1,680 ден

Најавете се за салонска цена

двослојни, густи кратки влакна со густ, ретро облик 

12 x D'Eyeko TRENDY (двојни) 2002

двослојни, густи кратки влакна со густ, ретро облик 
Category: Tags: , ,

Нова, трендовска линија на лесни и сензуални трепки.
Двослојни. Заведи го дур да трепнеш! ​

Product Cat

Scroll to top