Попуст!

СЕТ: 12 x D’Eyeko TRENDY (двојни) 2001

Цена: 1,680 ден

Најавете се за салонска цена

двослојни трепки со форма на мачкини очи 

12 x D'Eyeko TRENDY (двојни) 2001

двослојни трепки со форма на мачкини очи 

Нова, трендовска линија на лесни и сензуални трепки.
Двослојни. Заведи го дур да трепнеш! ​

Product Cat

Scroll to top