Попуст!

СЕТ: 12 x D’Eyeko снопчиња (кратки)

Цена: 1,440 ден

Најавете се за салонска цена

лесно наносливи, трајни трепки со чвор во коренот

D'Eyeko снопчиња (средни)

лесно наносливи, трајни трепки со чвор во коренот
Додајте им на трепките пополн, суптилен изглед кој привлекува внимание,
со овие лесно наносливи, трајни трепки со чвор во коренот.
Лесни и водоотпорни.
Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ: 12 x D’Eyeko снопчиња (кратки)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ: 12 x D’Eyeko снопчиња (кратки)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top