Концентрат против целулит ANESI 10мл.

Моќен топлински концентрат во форма на ролон, што произведува удобно греење, без црвенило.

SKU: 6380/2 Категории: Tags: , ,
Сподели
Моќен топлински концентрат во форма на ролон, што произведува удобно греење, без црвенило.
Ја поттикнува липолизата во одредени области, акумилирани во масните ткива.
Комбиниран коктел од:
  • Sensi-hot (формула за топлина)
  • Regu-shape (формула за обликување)
  • Regu-slim (формула за слабеење)
ја поттикнува периферната циркулација
и ефикасно ги согоруваат акумулираните липиди.
Концентрат против целулит ANESI 10мл.
Product Cat

,

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.