Ампули за дренажа- Aminodren ANESI 20×10мл.

За третирање на мек и одематски целулит

SKU: 6384 Категории: Tags: , ,
Сподели

За третирање на мек и одематски целулит

  • Можност за јонизација и идеален за комбинирање со козметички апарати.
  • Врши дренажа, ослободување на ткивата и елиминација на токсините акумулирани во интерстицијалниот простор.
  • Делува на нуклеусот на адипоцитите (масните клетки) уништувајќи ги мастите.
  • Ја зголемува микро-циркулацијата и венската пропустливост.
  • Делува на ткивата со течности за решавање на проблемот со меко и сунгерасто ткиво.
Ампули за дренажа- Aminodren ANESI 20×10мл.
Product Cat

,

Brand

Anesi

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.