Гел за дезинфекција на раце Nesti Dante 500мл.
Попуст!

Брза и безбедна дезинфекција без плакнење. Не ја суши кожата.

Сподели

Брза и безбедна дезинфекција без плакнење. Не ја суши кожата.

Содржи 65% денатуриран алкохол.

Се нанесува на рацете и се размачкува на сите делови од дланките, Се тријат рацете се додека средството не испари.

Активна компонента; Benzalkoniumchlorid 0,10%

Гел за дезинфекција на раце Nesti Dante 500мл.
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.