Спреј за волумен во коренот (органски) OWAY 200мл

Цена: 650 ден

Најавете се за салонска цена

ја подига косата од коренот и дури и најтенката коса ја прави густа

SKU: OWIo6 Category: Tags: , ,

Спреј што ја подига косата од коренот:

  • Гарантира волумен дури и кај најтенките коса
  • Специјалната прскалка го зголемува ефектот на густа коса без да додава на тежина
  • Го олеснува процесот на обликување

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Спреј за волумен во коренот (органски) OWAY 200мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Спреј за волумен во коренот (органски) OWAY 200мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top