Троделен кревет DEPILEVE

Цена: 24,000 ден

Најавете се за салонска цена

наменет за масажи, депилација и третмани на лице

SKU: 6269-2 Categories: , Tags: ,
Многу стабилна метална конструкција. Секој од трите дела поединечно се прилагодува по желба.
Потпирачите се вадат. Обложен со бел материјал отворен на вода. Лесна за чистење.
Додаток: Структура со две фиоки и држач за крпи и електрични ќебиња.
Brand

Depileve

Scroll to top