Маска за длабинско чистење на порите (за мажи) 10мл
го отстранува себумот и нечистотиите од порите
SKU: 1501 Categories: , , Tags: ,
Сподели
Маска за мажи, за длабинско чистење на порите.
Го отстранува себумот и нечистотиите од порите.
Ќе се изненадите колку мртви клетки остануваат на маската.
Почувствувајте вистински чиста и подмладена кожа.
Состојки: Босилок, сол од Мртво море и изворска вода.
  • Збогатена со сол од Мртво Море
  • Ја лупи мртвата кожа
  • Стимулира нова кожа
Маска за длабинско чистење на порите (за мажи) 10мл
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.