Дуо-микс: рибизла-боровинка & лајм-лимон

дуо-микс маски за детоксификација и освежување на клетките

SKU: 2111 Категории: Tags: , ,
Сподели
Wow! 2 различни маски во едно пакување
Маска: Рибизла и боровинка (Peel Off)
Излупете ги нечистотиите и мртвите клетки со Рибизла & Боровинка.
Богата мешавина од природни антиоксиданси кои помагаат за заштита и чистење на кожата.
—–
Маска: Лајм-лимон (прочистување)
Со природните прочистувачки својства на Лајмот и Лимонот, оваа богата маска од кал ќе
направи кожата да се освежи и да живне. Освежителен цитрусен бленд за длабинско чистење и
ревитализирање на кожата.

 

 

Дуо-микс: рибизла-боровинка & лајм-лимон
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.