Сет за чувствителна кожа – Harmonie
SKU: ANH001 Категории: Tags: , ,
Сподели

Сетот содржи монодози за 4 целосни третмани за чувствителна кожа:

Concentré Harmonie Absolue

Би-фазен концентрат за третман на потеклото на сензитивноста.

  • Смирува и омекнува
  • Заштитува и ги зајакнува ѕидовите на капиларите
  • Репарира, реструктурира и ги регенерира ткивата

Маска Capitale

Серум Harmonie

Крем Harmonie

 

Сет за чувствителна кожа – Harmonie
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.